ΜΕΝΟΥ
Your Cart

Κρέμες

Κρέμες:
Brand: NOYNOY Κωδικός: Frisomel 2 Γάλα σε σκόνη 2ης βρεφικής ηλικίας
Περιγραφή  Γάλα σε σκόνη 2ης βρεφικής ηλικίας για βρέφη από τον 6ο µέχρι τον 12ο µήναΗ σειρά γαλάτων FRISO περιλαμβάνει εμπλουτισμένα γάλατα σε σκόνη για βρέφη, νήπια καθώς και για παιδιά προσχολικής ηλικίας. Οι συνθέσεις των γαλάτων της σειράς FRISO ανταποκρίνονται στις διατροφικές ανάγ..
9.70€
Brand: NOYNOY Κωδικός: NOYNOY Φαρίν Λακτέ με 7 Δημητριακά Μέλι & Γάλα 300gr -0,80€
Η Μπισκοτόκρεμα από 7 δημητριακά, μέλι και γάλα, αποτελεί μία καλά ισορροπημένη συμπληρωματική τροφή για βρέφη μετά τον 6ο μήνα.Περιέχει απαραίτητες βιταμίνες και ιχνοστοιχεία σε ιδανικές αναλογίες που βοηθούν στη σωστή ανάπτυξη των βρεφών και των μικρών παιδιών...
4.05€
Brand: NOYNOY Κωδικός: Μπισκοτόκρεμα ΝΟΥΝΟΥ (300 g)
ΠεριγραφήΗ Μπισκοτόκρεμα  ΝΟΥΝΟΥ µε 7 δημητριακά, μέλι και γάλα, αποτελεί µια καλά ισορροπημένη  τροφή για βρέφη μετά τον 6ο μήνα. Παρασκευάζεται µε ασφάλεια, σύμφωνα µε τις αυστηρές προδιαγραφές της Ευρωπαϊκής Οδηγίας 2006/125 για τις βρεφικές κρέμες. Διατίθεται σε συσκευασία 300g.Τρόπος Πα..
4.85€
Brand: NOYNOY Κωδικός: ΝΟΥΝΟΥ Frisolac 1 Easy από 0-6 μηνών (400gr)
Περιγραφή:Το γάλα σε σκόνη Frisolac είναι γάλα 1ης βρεφικής ηλικίας και ενδείκνυται για βρέφη από τη γέννηση µέχρι τον 6ο  µήνα, εφόσον δεν θηλάζουν. Είναι στιγµιαίας παρασκευής, µε νέα προηγµένη σύνθεση που καλύπτει τις ειδικές διατροφικές ανάγκες των βρεφών και παρέχει ποσοτικά  και ποιοτικά τ..
11.90€
Brand: NOYNOY Κωδικός: Φαρίν Λακτέ Νουνού -300 g -0,60€
ΠεριγραφήΗ ΝΟΥΝΟΥ Φαρίν Λακτέ µε σιτάλευρο και γάλα, είναι εμπλουτισμένη µε απαραίτητες βιταμίνες, σίδηρο και μεταλλικά στοιχεία που συμβάλλουν στη σωστή ανάπτυξη των βρεφών. Γευστική και εύπεπτη. Παρασκευάζεται µε ασφάλεια, σύμφωνα µε τις αυστηρές προδιαγραφές της Ευρωπαϊκής Οδηγίας 2006/125 γι..
3.10€
Brand: NOYNOY Κωδικός: Φρουτόκρεμα με 5 Φρούτα ΝΟΥΝΟΥ (300 g) -0,50€
ΠεριγραφήΗ Φρουτόκρεμα 5 Φρούτα ΝΟΥΝΟΥ µε σιτάλευρο και γάλα, είναι εμπλουτισμένη µε απαραίτητες βιταμίνες, σίδηρο και μεταλλικά στοιχεία. Με συνδυασμό 5 φρούτων (µήλο, μπανάνα, πορτοκάλι, βερίκοκο και αχλάδι), είναι γευστική και εύπεπτη. Παρασκευάζεται µε ασφάλεια, σύμφωνα µε τις αυστηρές προδι..
4.45€
Εμφάνιση 1 έως 6 από 6 (1 Σελ.)