ΜΕΝΟΥ
Your Cart

Μαγιά, Μείγματα & Διογκωτικά

Brand: Μπαγκατζούνης Κωδικός: Baking Powder Μπαγκατζούνης 150gr
Το baking powder είναι ένας ξηρός διογκωτικός παράγοντας, που χρησιμοποιείται ώστε να αυξάνεται ο όγκος και να βελτιώνεται η υφή προϊόντων αρτοποιίας και ζαχαροπλαστικής.Συστατικά: Σόδα φαγητού, άμυλο καλαμπκιού, πυροφοσφωρικό νάτριο. Μπορεί να περιέχει ίχνη από ξηρούς καρπούς, σουσάμι, σινάπι..
1.70€
Brand: ΓΙΩΤΗΣ Κωδικός: Μαγιά Στιγμής Γιώτης (3x8 g)
ΠεριγραφήΜε την ξηρή Μαγιά Στιγμής ΓΙΩΤΗΣ έχετε σίγουρη επιτυχία στις ζύμες σας και υπέροχη εμφάνιση στις συνταγές σας! Δεν χρειάζεται διάλυση, απλώς την ανακατεύετε κατευθείαν στο παρασκεύασμα. Ιδανική για τα τσουρέκια και τα ντόνατς, τα πιροσκί και τη βάση πίτσας, το ψωμί και τους λουκουμάδες!..
0.85€
Brand: Μπαγκατζούνης Κωδικός: Σόδα Φαγητού σε Βάζο 380gr
Περιγραφή:Η σόδα πρωτίστως χρησιμοποιείται στην μαγειρική.Προστιθέμενη σε ζύμες αντιδρά με τα υπόλοιπα συστατικά του τροφίμου και παράγει διοξείδιο του άνθρακα.Για αυτόν τον λόγο και χρησιμοποιείται ως διογκωτικός παράγοντας.Για να πετύχουμε το επιθυμητό αποτέλεσμα της διόγκωσης απαρ..
1.90€
Κωδικός: Υγρή Φυσική Πυτιά Κυανούς Σταυρός 100gr
ΥΓΡΗ ΤΥΡΟΜΑΓΙΑ ΚΥΑΝΟΥΣ ΣΤΑΥΡΟΣ.Φυσικής προέλευσης. Χωρίς συντηρητικά. Με 20 γρ. τυρομαγιάς πήζετε ανάλογα με την θερμοκρασία και την οξύτητα μέχρι 20 κιλά γάλα σε μια περίπου ώρα και σε θερμοκρασία 34 βαθμούς αφού προηγουμένως την έχετε αραιώσει σε λίγο κρύο νερό. Ζεσταίνετε στην παραπά..
2.60€
Εμφάνιση 1 έως 4 από 4 (1 Σελ.)