ΜΕΝΟΥ
Your Cart

Ελιές

Ελιές:
Brand: Εδέμ Κωδικός: Πάστα Μαύρης Ελιάς Έδεμ 135gr
Περιγραφή:Οι ελιές είναι προϊόν ιδιαίτερα ευπρόσδεκτο στο τραπέζι μας ως συνοδευτικά πολλών φαγητών. Προσθέστε την πάστα πράσινης ελιάς στο τραπέζι σας και δώστε ξεχωριστό τόνο στα πιάτα σας!Συστατικά:Πράσινες Ελιές (93%), Εξαιρετικά Παρθένο Ελαιόλαδο, Χυμός Λεμονιού, Ξύδι, Αρωματικά Βότ..
1.95€
Κωδικός: Ελιές Καλαμών
Περιγραφή: Οι ελιές καλαμών είναι μια εξαιρετική ποικιλία επιτραπέζιας ελιάς .Καλλιεργείται κυρίως στους νομούς Λακωνίας , Μεσσηνίας και σε σημαντική έκταση της ευρύτερης περιοχής του Αγρινίου καρπός συλλέγεται ώριμος από το Νοέμβριο έως τα Χριστούγεννα.Η ποικιλία αυτή είναι και παγκ..
4.90€
Κωδικός: Ελιές Καλαμών σε ροδέλες
Περιγραφή:Οι ελιές καλαμών είναι μια εξαιρετική ποικιλία επιτραπέζιας ελιάς .Καλλιεργείται κυρίως στους νομούς Λακωνίας , Μεσσηνίας και σε σημαντική έκταση της ευρύτερης περιοχής του Αγρινίου καρπός συλλέγεται ώριμος από το Νοέμβριο έως τα Χριστούγεννα.Η ποικιλία αυτή είναι και παγκοσμίω..
5.50€
Κωδικός: Ελιές Μαύρες
Περιγραφή:Οι μαύρες ελιές ανήκουν στην οικογένεια της κονσερβοελιάς. Συλλέγονται από τα δέντρα από τα μέσα Νοεμβρίου έως τα μέσα Ιανουαρίου. Ο καρπός είναι ώριμος όταν μαζεύεται από το δέντρο. Οι μαύρες ελιές είναι διαδεδομένες σε ξένες αγορές με πολλές ονομασίες (Μαύρες Άμφισσας, Μαύρες Αγρινίο..
4.70€
Κωδικός: Ελιές Πράσινες
Περιγραφή:Οι πράσινες ελιές ανήκουν στην οικογένεια της κονσερβοελιάς . Συλλέγονται από το δέντρο από τα τέλη Σεπτεμβρίου έως τα μέσα Οκτωβρίου . Ο καρπός είναι πρώιμα κομμένος και με την κατάλληλη επεξεργασία είναι έτοιμος προς βρώση σε μικρό χρονικό διάστημα από τη συγκομιδή του...
5.50€
Brand: Εδέμ Κωδικός: Κάπαρη Ανθός 1000gr
Κάπαρη ανθός 1000gr.Στο ηλιόλουστο έδαφος της Εδέμ μαζεύουν την Άνοιξη την άγρια κάπαρη και διατηρούν τον ανθό της σε άλμη για να έχετε όλο το χρόνο στο τραπέζι σας το πολύτιμο αυτό ορεκτικό της φύσης. Ιδανική για τη χωριάτικη σαλάτα, την πατατοσαλάτα, σε σάλτσες για ζυμαρικά, σε μαγιονέζες και ..
10.70€
Brand: Εδέμ Κωδικός: Κάπαρη Έδεμ 265gr
Περιγραφή:Τα τουρσιά είναι ιδιαίτερα ευπρόσδεκτα στο τραπέζι μας ως συνοδευτικά πολλών φαγητών. Προσθέστε την κάπαρη στο τραπέζι σας και δώστε ξεχωριστό τόνο στα πιάτα σας!Συστατικά:Κάπαρη, Νερό, Αλάτι, Ξύδι, Μέσο Οξίνισης: Κιτρικό Οξύ...
5.35€
Εμφάνιση 1 έως 7 από 7 (1 Σελ.)