ΜΕΝΟΥ
Your Cart

Αυγά

Αυγά:

Brand: Αυγοδιατροφική Κωδικός: Αυγά
6 Φρέσκα Αυγά Μεσαία Πλαστική Συσκευασία. Αυγά απο κότες που τρέφονται με ειδικές τροφές πλοούσιες σε Ω3, βιταμίνη Ε και χαμηλή χολιστερόλη, επιτρέπουν στον οργανισμό μας να έχει μια πιο ισοροπημένη διατροφή σε χαμηλά λιπαρά χωρίς να στερούμαστε καθόλου τη γεύση και τις θρεπτικές ουσίες του αυγού...
2.55€
Brand: Αυγοδιατροφική Κωδικός: Αυγά
Περιγραφή:XL Γίγας 73γρ και άνω.Κατηγορία ποιότητας Α´ | Χάρτινη συσκευασία...
1.45€
Brand: Αυγοδιατροφική Κωδικός: Αυγά αχυρώνα 53gr 6τμχ
Περιγραφή: Αυγά  αχυρώνα 53gr 6τεμΚατηγορία ποιότητας Α´ | Χάρτινη συσκευασία..
1.85€
Brand: Αυγοδιατροφική Κωδικός: Αυγά Ελευθέρας Βοσκής
Περιγραφή:6 φρέσκα αυγά Ελευθέρας βοσκής M ΜΕΣΑΙΑ 53-63γρ...
2.00€
Κωδικός: Αυγά Φρέσκα Large 30τεμ ελληνικα(63-73g)
Περιγραφή:Αυγά Φρέσκα Μικρά, μεγάλα, μεσαία ή γίγας, τα Αυγά Φρέσκα είναι ιδανικά ως κυρίως γεύμα, αλλά και για μαγείρεμα και για γλυκά. Απολαύστε τα, πάντα με τη νοστιμιά και θρεπτική αξία που προσφέρουμε στην ελληνική αγορά.  ..
6.50€
Κωδικός: Αυγά χύμα
Περιγραφή:Αυγά χύμα, θρεπτικά για όλη την οικογένεια...
0.25€
Κωδικός: Παστεριωμένο Ασπράδι Αυγού με Γεύση Σοκολάτα
Παστεριωμένο ασπράδι αυγού 95% με γεύση σοκολάταΈνα μοναδικής αξίας πρωτεϊνούχο ρόφημα, σε μια μοναδικά ακαταμάχητη γεύση! Δώσε στον οργανισμό σου ό,τι χρειάζεται στα πλαίσια της καθημερινής σου άσκησης, και αναδόμησε τον μυικό σου ιστό με τα 28 γραμμάρια προωτεΐνης κάθε συσκευασίας EggPro Choc..
1.60€
Κωδικός: Παστεριωμένο Ασπράδι Αυγού με Εκχύλισμα Μπανάνας
Παστεριωμένο ασπράδι αυγού 80% με εκχύλισμα μπανάνας, νερό, φρουκτόζηΈνα ευχάριστο πρωτεϊνούχο ρόφηµα µε βάση το παστεριωµένο ασπράδι αυγού που συνδυάζει 28g πρωτεϊνών αυγού υψηλής βιολογικής αξίας, 14g υδατανθράκων και υπέροχη γεύση µπανάνας. Συµβάλλει στην αναπλήρωση της χαµένης ενέργειας από..
1.60€
Κωδικός: Παστεριωμένο Ασπράδι Αυγού με Εκχύλισμα Φράουλας
Παστεριωμένο ασπράδι αυγού 80% με εκχύλισμα φράουλας.Ένα ευχάριστο πρωτεϊνούχο ρόφηµα µε βάση το παστεριωµένο ασπράδι του αυγού το οποίο περιέχει 28g πρωτεϊνών αυγού υψηλής βιολογικής αξίας και πλούσια γεύση φράουλας. Συµβάλλει στη δόµηση του µυϊκού ιστού πριν και µετά την άσκηση καλύπτοντας µε..
1.60€
Κωδικός: Ασπράδι Αυγού
Ο αριθμός των πρωτεϊνών που απαντούν στο παστεριωμένο ασπράδι ξεπερνά τις 40. Οι πρωτεΐνες του ασπραδιού και ιδιαίτερα η αλβουμίνη είναι υψηλής βιολογικής αξίας διότι εφοδιάζουν τον ανθρώπινο οργανισμό με επαρκείς ποσότητες των απαραίτητων αμινοξέων που χρειάζεται. Είναι χαρακτηριστικό ότι ένα π..
4.25€
Εμφάνιση 1 έως 10 από 10 (1 Σελ.)