ΜΕΝΟΥ
Your Cart

Ελαιόλαδο

Ελαιόλαδο:

Brand: ΛΑΓΗΝΙ Κωδικός: Ελαιόλαδο Λαγήνι 5lt
Ελαιόλαδο Λαγήνι 5lt.Ελληνικό εξαιρετικά παρθένο ελαιόλαδο ανωτέρας ποιότητας που παράγεται απ'ευθείας από ελιές της Κρήτης...
26.95€
Κωδικός: Ελαιόλαδο Παρθένο ΚοΚο 5lt
Παράγεται απ’ευθείας από ελιές και μόνο με μηχανικές μεθόδους, εξάγεται εν ψυχρώ και πληροί όλες τις απαιτούμενες προδιαγραφές ποιοτικών χαρακτηριστικών. Εύρος οξύτητας 0,8% - 2.0%..
19.95€
Brand: Select Κωδικός: Εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο
Περιγραφή:To "Ha" είναι ένα λάδι με ισορροπημένα οργανοληπτικά χαρακτηριστικά, με φρουτώδη αρώματα από φρεσκοκομμένο χόρτο και νότες αγκινάρας αλλά και με μια ελαφριά πικρότητα που αποτελεί ιδανική επιλογή για το καθημερινό μαγείρεμα και τις φρεσκοκομμένες σαλάτες...
2.90€
Brand: Knossos Κωδικός: Εξαιρετικό Παρθένο Ελαιόλαδο Knossos 5lt
Εξαιρετικό Παρθένο Ελαιόλαδο Knossos 5lt...
26.95€
Brand: Select Κωδικός: Εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο
Περιγραφή: Λόγω της υψηλής περιεκτικότητάς του σε πολυφαινόλες, αυτό το ελαιόλαδο έχει έντονη φρουτώδη, πικρή γεύση...
10.50€
Brand: Select Κωδικός: Εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο
Περιγραφή:Το ελαιόλαδο "Ha" χαρακτηρίζεται από μέση προς υψηλή ένταση αρωμάτων, ισορροπημένο με μια γλυκόπικρη γεύση και πικάντικο τελείωμα .Τα αρώματα που περικλείει είναι φρουτώδη, με νότες πράσινου χορταριού, αγκινάρας, βοτάνων και αγριολούλουδων...
3.90€
Brand: Select Κωδικός: Εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο
Περιγραφή:Το ελαιόλαδο "Ha" χαρακτηρίζεται από μέση προς υψηλή ένταση αρωμάτων, ισορροπημένο με μια γλυκόπικρη γεύση και πικάντικο τελείωμα .Τα αρώματα που περικλείει είναι φρουτώδη, με νότες πράσινου χορταριού, αγκινάρας, βοτάνων και αγριολούλουδων. ..
5.80€
Κωδικός: Εξαιρετικό Παρθένο Ελαιόλαδο ΕΛΑΙΟΥΡΓΟΣ 1L
Περιγραφή:Ελαιόλαδο ανωτέρας κατηγορίας που παράγεται απευθείας από ελιές και μόνο με μηχανικές μεθόδους.Το όνομα της καλής γεύσης!..
5.80€
Brand: Select Κωδικός: Εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο
Περιγραφή: To "Ha" είναι ένα λάδι με ισορροπημένα οργανοληπτικά χαρακτηριστικά, με φρουτώδη αρώματα από φρεσκοκομμένο χόρτο και νότες αγκινάρας αλλά και με μια ελαφριά πικρότητα που αποτελεί ιδανική επιλογή για το καθημερινό μαγείρεμα και τις φρεσκοκομμένες σαλάτες...
6.20€
Brand: Dryas Κωδικός: Λάδι Λευκής Τρούφας 100ml
Περιγραφή:Το Λάδι Τρούφας είναι το πάντρεμα Ελαιόλαδου και με το άρωμα (εκχύλισμα) Τρούφας. Ελληνικό αγνό παρθένο ελαιόλαδο, εμπλουτισμένο με άρωμα και φέτες Λευκής Τρούφας (Tuber aestivum). Μερικές μόνο σταγόνες αρκούν για να ξεδιπλωθούν όλα τα αρώματα της μαύρης τρούφας στο πιάτο σας. Απογειών..
5.40€
Brand: Dryas Κωδικός: Λάδι Λευκής Τρούφας 100ml
Περιγραφή Το Λάδι Τρούφας είναι το πάντρεμα Ελαιόλαδου και με το άρωμα (εκχύλισμα) Τρούφας. Ελληνικό αγνό παρθένο ελαιόλαδο, εμπλουτισμένο με άρωμα και φέτες Λευκής Τρούφας (Tuber aestivum). Μερικές μόνο σταγόνες αρκούν για να ξεδιπλωθούν όλα τα αρώματα της μαύρης τρούφας στο πιάτο σας. Απογ..
5.40€
Brand: Dryas Κωδικός: Λάδι Μαύρης Τρούφας (250ml)
Περιγραφή Διατροφική αξία προϊόντος:Υψηλή περιεκτικότητα σε ακόρεστα λιπαρά Χαμηλή περιεκτικότητα σε Νάτριο Χαμηλά Λιπαρά Χωρίς συντηρητικά Καθαρό βάρος: 250 ml Μεικτό βάρος: 490 gr..
8.35€
Εμφάνιση 1 έως 12 από 13 (2 Σελ.)