ΜΕΝΟΥ
Your Cart

Κατεψυγμένα Λαχανικά

Κατεψυγμένα Λαχανικά:

Brand: Άρδας Κωδικός: Ανάμεικτα Λαχανικά Άρδας 1Kg
Η ΑΡΔΑΣ FROST AE παράγει, τυποποιεί και προωθεί στην Ελληνική αγορά Ανάμεικτα Λαχανικά 5 Ειδών IQF, εξαιρετικής ποιότητας και γεύσης,Συστατικά Ανάμεικτων Λαχανικών:1. Αρακάς IQF2. Φασόλι Στρόγγυλο κομένο IQF3. Γλυκό Καλαμπόκι σπυρί IQF4. Καρότο κύβος IQF5. Πιπεριά Κόκκινη κύβ..
2.50€
Brand: Άρδας Κωδικός: Αρακάς Κατεψυγμένος Άρδας 1kg
Περιγραφή: Πολύ λεπτός και τρυφερός αρακάς. Ο αρακάς έχει υψηλή περιεκτικότητα σε βιταμίνη C.Μαγειρέψτε το όπως τα νωπά λαχανικά, χωρίς να το ξεπαγώσετε.Προσοχή! Μην καταψύχετε αποψυγμένο προϊόνΣυνθήκες Διατήρησης:Στο ψυγείο: 24 ώρες Σε κατάψυξη -6oC: 1 εβδομάδα Σε κατάψυξη -12oC: ..
2.45€
Brand: Άρδας Κωδικός: Γλυκό Καλαμπόκι 450gr
Η εταιρία ΑΡΔΑΣ FROST AE παράγει για πρώτη φορά στην Ελλάδα και προωθεί στην Ελληνική αγορά Γλυκό καλαμπόκι κατεψυγμένο IQF σε σπυρί , εξαιρετικής ποιότητας και γεύσης. Το Γλυκό Καλαμπόκι καλλιεργείται σε αμμουδερά εδάφη στις παραποτάμιες περιοχές των ποταμών Άρδα & Έβρου όπου τα εδάφη και οι κλιματ..
2.00€
Brand: Άρδας Κωδικός: Μπάμιες Άρδας 750gr
Οι Μπάμιες είναι ιδιαίτερα περιεκτικές σε μαγνήσιο και σίδηρο, στοιχεία απαραίτητα για τη σωστή ανάπτυξη και λειτουργία του οργανισμού. Το μαγνήσιο βοηθά στον μεταβολισμό και ο σίδηρος προστατεύει από την αναιμία...
4.20€
Brand: Άρδας Κωδικός: Σπανάκι Άρδας 1kg
Σπανάκι Άρδας 1kg..
2.60€
Brand: Άρδας Κωδικός: Φασολάκια Πλατιά Κατεψυγμένα Άρδας 1kg
Περιγραφή:Γευστικότατα πλατιά φασολάκια για ένα πλούσιο και υγιεινό γεύμα. Με πλούσια γεύση και φρεσκάδα. Στην alterra προσέχουμε το προϊόν από το χωράφι ως το τελικό σημείο πώλησης...
2.45€
Brand: Άρδας Κωδικός: Φασολάκια Στρογγυλά Κατεψυγμένα Άρδας 1kg
Περιγραφή: Γευστικότατα στρογγυλά φασολάκια για ένα πλούσιο και υγιεινό γεύμα. Με πλούσια γεύση και φρεσκάδα. Στην alterra προσέχουμε το προϊόν από το χωράφι ως το τελικό σημείο πώλησης.Φασόλι Στρόγγυλο IQF 1000 gr,..
2.45€
Εμφάνιση 1 έως 7 από 7 (1 Σελ.)