ΜΕΝΟΥ
Your Cart

Γιαούρτια

Γιαούρτια:

Brand: NOYNOY Κωδικός: Επιδόρπιο Γιαουρτιού Classic 2% Λιπαρά ΝΟΥΝΟΥ 2x200gr
Το NOYNOY Classic είναι ένα μοντέρνο κρεμώδη επιδόρπιο γιαούρτι που συνδυάζει την πλούσια γεύση και την μοναδική κρεμώδη υφή του με όλη την υγιεινή της γεύσης...
1.80€
Brand: NOYNOY Κωδικός: ΝΟΥΝΟΥ Επιδόρπιο Γιαουρτιού Classic 10% 2x200g -ΝΕΟ
Τo NOYNOY Classic είναι ένα μοντέρνο κρεμώδες επιδόρπιο γιαουρτιού που συνδυάζει την πλούσια γεύση και τη μοναδική κρεμώδη υφή του με όλη τη θρεπτικότητα του γιαουρτιού...
1.80€
Brand: NOYNOY Κωδικός: Στραγγιστό Γιαούρτι ΝΟΥΝΟΥ
Στραγγιστό γιαούρτι NOYNOY εμπνευσμένο από την παράδοση με πλούσια αυθεντική γεύση. Φτιάχνεται με γάλα από επιλεγμένες ελληνικές φάρμες και παραδοσιακή ελληνική καλλιέργεια γιαούρτης.Στραγγιστό 1,5% 2 Χ 200gr + 200gr ΔΩΡΟΣυστατικά:Από φρέσκο αποβουτυρωμένο γάλα αγελάδος, ανθόγαλα, καλλιέ..
2.77€
Brand: NOYNOY Κωδικός: Στραγγιστό Γιαούρτι ΝΟΥΝΟΥ 1kg
Περιγραφή: To NOYNOY στραγγιστό 5% είναι ένα αγνό στραγγιστό γιαούρτι με πλούσια αυθεντική γεύση και υψηλή περιεκτικότητα σε πρωτεΐνες υψηλής βιολογικής αξίας με 19g πρωτεϊνες*, η οποία προκύπτει από τον απόλυτα φυσικό τρόπο στράγγισής του. Παράγεται από γάλα άριστης ποιότητας στο πρότυπο εργοστάσι..
3.10€
Brand: NOYNOY Κωδικός: Στραγγιστό Γιαούρτι ΝΟΥΝΟΥ 3x200gr
To NOYNOY στραγγιστό είναι ένα αγνό στραγγιστό γιαούρτι με πλούσια αυθεντική γεύση και υψηλή περιεκτικότητα σε πρωτεΐνες που προκύπτει από τον απόλυτα φυσικό τρόπο στράγγισης του.Παράγεται από γάλα άριστης ποιότητας στην Πάτρα.Στραγγιστό 5% 2 Χ 200gr + 200gr ΔΩΡΟΣυστατικά:Παστεριωμέν..
2.77€
Εμφάνιση 1 έως 5 από 5 (1 Σελ.)