ΜΕΝΟΥ
Your Cart

Γάλα

Γάλα:

Brand: NOYNOY Κωδικός: NOYNOY Kid 400gr
Συμπυκνωμένο ρόφημα γάλακτος ΝΟΥΝΟΥ KidΤο ΝΟΥΝΟΥ Kid είναι ειδικά μελετημένο για παιδιά από 2 ετών καθώς προσφέρει στις ιδανικές αναλογίες απαραίτητα θρεπτικά συστατικά, που συμβάλουν στην καλύτερη σωματική και διανοητική τους ανάπτυξη καθώς επίσης και στην ενίσχυση της άμυνας του οργανισμού του..
1.16€
Brand: NOYNOY Κωδικός: NOYNOY Light 400gr
Συμπυκνωμένο γάλα ΝΟΥΝΟΥ Light.To NOYNOY Light παράγεται από 100% αγελαδινό γάλα άριστης ποιότητας, με απλή παραδοσιακή συνταγή, προσφέροντας τη θρεπτική αξία του γάλακτος και την υπέροχη γεύση ΝΟΥΝΟΥ με λιγότερα λιπαρά. H πλήρως αεροστεγής συσκευασία του από λευκοσίδηρο αποτελεί μια ποιοτική, υ..
1.10€
Κωδικός: Milk Time Καραμελωμένο Ζαχαρουχο 6% 397gr
Milk Time Καραμελωμένο Ζαχαρουχο 6% 397gr...
1.45€
Brand: NOYNOY Κωδικός: NOYNOY Πλήρες 170gr
Συμπυκνωμένο γάλα ΝΟΥΝΟΥ.Το συμπυκνωμένο γάλα ΝΟΥΝΟΥ παράγεται από 100% αγελαδινό γάλα, άριστης ποιότητας και είναι φτιαγμένο με απλή, παραδοσιακή συνταγή. H πλήρως αεροστεγής συσκευασία του από λευκοσίδηρο αποτελεί μια ποιοτική, υγιεινή και οικολογική πρόταση, που προστατεύει και διαφυλάσσει τι..
0.61€
Brand: NOYNOY Κωδικός: NOYNOY Πλήρες 400gr
Συμπυκνωμένο γάλα ΝΟΥΝΟΥΤο συμπυκνωμένο γάλα ΝΟΥΝΟΥ παράγεται από 100% αγελαδινό γάλα, άριστης ποιότητας και είναι φτιαγμένο με απλή, παραδοσιακή συνταγή. H πλήρως αεροστεγής συσκευασία του από λευκοσίδηρο αποτελεί μια ποιοτική, υγιεινή και οικολογική πρόταση, που προστατεύει και διαφυλάσσει τις..
1.10€
Brand: NOYNOY Κωδικός: NOYNOY Πλήρες Γαλατάκια 10x15gr
Περιγραφή:Τόσο πλούσιο. Το NOYNOY παράγεται από 100% αγελαδινό γάλα, φτιαγμένο με απλό παραδοσιακό τρόπο, χωρίς την προσθήκη συντηρητικών. Τόσο Θρεπτικό. Φυσικά πλούσιο σε: Πρωτείνη, Ασβέστιο, Φώσφορο, Βιταμίνη Β12 Τόσο ΝΟΥΝΟΥ. Οι σύγχρονες μέθοδοι παραγωγής από το άρμεγμα μέχρι τη συσκευασία- κ..
1.10€
Brand: NOYNOY Κωδικός: Family Bio 1.5%
Βιολογικό Αγελαδινό Γάλα Υψηλής Θερμικής Επεξεργασίας ΝΟΥΝΟΥ Family BioΤο ΝΟΥΝΟΥ Family Bio 1,5% λιπαρά είναι ένα αγνό βιολογικό γάλα από καλοζωισμένες αγελάδες που ζουν και μεγαλώνουν στην ύπαιθρο, σε πιστοποιημένες βιολογικές φάρμες. Είναι φυσική πηγή πρωτεΐνης και βιταμινών Β2 & Β12 για δύναμ..
2.05€
Brand: NOYNOY Κωδικός: Family Bio 3.6%
Βιολογικό Αγελαδινό Γάλα Υψηλής Θερμικής Επεξεργασίας ΝΟΥΝΟΥ Family BioΤο ΝΟΥΝΟΥ Family Bio 3,6% λιπαρά είναι ένα αγνό βιολογικό γάλα από καλοζωισμένες αγελάδες που ζουν και μεγαλώνουν στην ύπαιθρο, σε πιστοποιημένες βιολογικές φάρμες. Είναι φυσική πηγή πρωτεΐνης και βιταμινών Β2 & Β12 για δύναμ..
2.05€
Brand: NOYNOY Κωδικός: Γάλα 2ης Βρεφικής Ηλικίας Συμπυκνωμένο Noulac ΝΟΥΝΟΥ (400 g)
Περιγραφή:ΝΟΥΝΟΥ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΣΤΗΡΙΞΗ ΣΕ ΚΑΘΕ ΗΛΙΚΙΑ!Τα παιδιά, σε κάθε ηλικία, έχουν διαφορετικές διατροφικές ανάγκες και απαιτήσεις. Το ΝΟΥΝΟΥ, με την πολύχρονη εξειδίκευση στην Παιδική Διατροφή σχεδιάζει ειδικά εμπλουτισμένα γάλατα, τα οποία συμβάλλουν στην καλύτερη διατροφή των παιδιών για τ..
1.20€
Brand: ROYAL Κωδικός: Γάλα Καρύδας Royal 400ml
ROYAL ΓΑΛΑ ΚΑΡΥΔΑΣ 400ml.ΝΗΣΤΙΣΙΜΑ - ΜΗ ΓΑΛΑΚΤΟΚΟΜΙΚΑ...
2.25€
Brand: ROYAL Κωδικός: Γάλα Μακράς Διάρκειας 1lt Royal
Πλήρες γάλα μακράς διάρκειας 3,5% λιπαρά πολύ υψηλής θερμικής επεξεργασίας. Ομογενοποιημένο.Η περιεκτικότητα σε αλάτι οφείλεται αποκλειστικά, στην παρουσίας φυσικώς ενεχόμενου νατρίου...
1.20€
Κωδικός: Γάλα
ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ.Γάλα Μακράς Διαρκείας  3,6% λιπαρά. Με την υπέροχη γεύση του είναι ιδανικό για το πρωινό αλλά και για όλες τις μαγειρικές και ζαχαροπλαστικές χρήσεις. Οι σύγχρονες επιστημονικές μέθοδοι παραγωγής και η ασηπτική συσκευασία του, εξασφαλίζουν μεγάλη διάρκεια ζωής, διατηρώντας όλα τα θρεπ..
1.98€
Εμφάνιση 1 έως 12 από 31 (3 Σελ.)