ΜΕΝΟΥ
Your Cart

Κρέατα

Κωδικός: Ribs Μοσχαρίσιο
Περιγραφή:Η ποιότητα και η γεύση στο τραπέζι σας, πάντα με την εγγύηση της Μπέλλης Α.Ε...
8.40€
Κωδικός: Rie Bye Μοσχαρίσιο
Περιγραφή:Η ποιότητα και η γεύση στο τραπέζι σας, πάντα με την εγγύηση της Μπέλλης Α.Ε. Μία από τις πιο περιζήτητες ειδικές κοπές μοσχαρίσιου κρέατος.Το Rib eye βρίσκεται μεταξύ του 6ου και του 12ου θωρακικού σπόνδυλου. Πρόκειται για το κεντρικό μέρος της μπριζόλας άνευ οστών, με ιδι..
16.00€
Κωδικός: ΑνάΑνάμεικτος Κιμάς από Βόει και Χοιρινό Κρέας
ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ: Βόειο και Χοιρινό αποστεωμένο κρέας περασμένο από κρεατομηχανή.Ανάμεικτος Κιμάς Βόειο 70% - Χοιρινό 30%Η ποιότητα και η γεύση στο τραπέζι σας, πάντα με την εγγύηση της Μπέλλης Α.Ε...
7.40€
Κωδικός: ΑΡΝΙΣΙΑ ΓΛΥΚΑΔΙΑ(κιλο)
Περιγραφη:Εξαιρετικός μεζές που μπορεί να χαρακτηριστεί και gourmet. Μόνο για γνώστες!..
8.00€
Κωδικός: ΑΡΝΙΣΙΑ ΕΝΤΕΡΑ(κιλο)
ΑΡΝΙΣΙΑ ΕΝΤΕΡΑ (κιλο)..
8.00€
Κωδικός: ΑΡΝΙΣΙΑ ΜΠΟΛΙΑ(κιλο)
Μπόλια από αρνάκι γάλακτος.Χρησιμοποιείται για να τυλίξουμε φριγαδέλι, κοκορέτσι και άλλα πολλά παρασκευάσματα...
8.00€
Κωδικός: Αρνίσια παραπροϊόντα
Αρνίσια παραπροϊόντα Παραπροϊόντα αρνίσια νωπά ή κατεψυγμένα, όπως:Εντόσθια (συκωταριές, γλυκάδια, έντερα, σκέπες) Κεφαλάκια Πατσάδες, κ.λ.π..
8.00€
Κωδικός: κρέατα
Περιγραφή:Βόεια σπάλα νωπή χωρίς κόκκαλο, εξαιρετικά μαλακή και φρέσκια.Η σπάλα βρίσκεται στον ώμο του μοσχαριού, κάτω από το σβέρκο και είναι ένα από τα λιγότερο λιπαρά κομμάτια. Περιλαμβάνει το χτένι της σπάλας, που θεωρείται το καλύτερο και πιο μαλακό, το νουά της σπάλας και τα ποντίκια της..
9.40€
Κωδικός: ΚΡΕΑΤΑ
Περιγραφή:Η ποιότητα και η γεύση στο τραπέζι σας, πάντα με την εγγύηση της Μπέλλης Α.Ε...
9.40€
Κωδικός: Γάστρα Χοιρινή ΕΕ -Μαρινάτος Λαιμός -Τεμάχιο
Περιγραφή:Ο λαιμος είναι ένα ιδιαίτερα μεγάλο κομμάτι κρέατος του χοιρινού  Από το λαιμό κατά πολλούς παίρνουμε το καλύτερο κομμάτι του χοιρινού.Το βάρος τεμαχίου είναι περίπου 2,200kg..
14.30€
Κωδικός: Γύρος Κοτόπουλο για τηγάνι
Γύρος Κοτόπουλο:Για αυτούς που προσέχουν περισσότερο τη διατροφή τους χωρίς να θέλουν να στερηθούν την απόλαυση ενός γύρου.Χειροποίητος γύρος κοτόπουλου, νωπός μαριναρισμένος από φρέσκο φιλέτο και μπούτι κοτόπουλου...
7.50€
Κωδικός: Ελία Μοσχαρίσια Α/Ο
Περιγραφή:Η ποιότητα και η γεύση στο τραπέζι σας, πάντα με την εγγύηση της Μπέλλης Α.Ε.Είναι κατάλληλη για όλους τους τρόπους μαγειρέματος, εκτός από σχάρα, αλλά και για κιμά. Τα κομμάτια της ελιάς που βρίσκονται κοντά στο κόκαλο είναι μαλακά, ενώ όσο πλησιάζουμε προς την εξωτερική επιφάνεια..
9.40€
Εμφάνιση 1 έως 12 από 79 (7 Σελ.)