ΜΕΝΟΥ
Your Cart

Ούζο - Τσίπουρο - Αποστάγματα

ΟΥΖΟ - ΤΣΙΠΟΥΡΟ - ΑΠΟΣΤΑΓΜΑΤΑ 

Κωδικός: Ούζο 12 200ml
Περιγραφή: Νο 1 σε πωλήσεις ούζο στον Κόσμο.Με ιστορία από το 1880 στην Κωνσταντινούπολη, από το βαρέλι με το Νο 12 στο παλιό ποτοποιείο των αδελφών Καλογιάννη. Ένα ούζο που προέρχεται από διπλή απόσταξη.Περιεκτικότητα σε Αλκοόλ: 40%Τα οινοπνευματώδη προϊόντα απευθύνονται μόνο σε άτομα ..
3.45€
Κωδικός: Ούζο 7 Θρακιώτικο 200ml
ΘΡΑΚΙΩΤΙΚΟ 7 Mαλακό, γλυκόπιοτο ούζο με απαλό άρωμα. Ο “κλασσικός” εκπρόσωπός μας. Κάθε του γουλιά, ένα μαγικό ταξίδι στα μονοπάτια της γεύσης...
2.95€
Κωδικός: Ούζο ΜΠΑΜΠΑΤΖΙΜ (200ml)
Περιγραφή:Απόσταγμα Ούζο, Οινοπνευματώδες ποτό με 40% Vol Αλκοόλ και απαλή γεύση. Προϊόν αριστοτεχνικής απόσταξης σε παραδοσιακούς χάλκινους άμβυκες, με την πατροπαράδοτη μέθοδο που χρησιμοποιούσαν τον 19ο αιώνα οι Έλληνες ποτοποιοί στην Κωνσταντινούπολη. Οι εξαιρετικές πρώτες ύλες προσδίδουν έν..
3.65€
Κωδικός: Ούζο Μπαμπατζίμ (700 ml)
Περιγραφή:Απόσταγμα Ούζο, Οινοπνευματώδες ποτό με 40% Vol Αλκοόλ και απαλή γεύση. Προϊόν αριστοτεχνικής απόσταξης σε παραδοσιακούς χάλκινους άμβυκες, με την πατροπαράδοτη μέθοδο που χρησιμοποιούσαν τον 19ο αιώνα οι Έλληνες ποτοποιοί στην Κωνσταντινούπολη. Οι εξαιρετικές πρώτες ύλες προσδίδουν ..
11.70€
Κωδικός: Ούζο Πλωμαρίου 200ml
Περιγραφή: Τα βασικά χαρακτηριστικά παραμένουν αυτά του ούζου, όπως περιγράφονται στον τεχνικό φάκελο για το ούζο που έχει ήδη κατατεθεί από κοινού από την Ελλάδα και την Κύπρο. Το ούζο Πλωμαρίου έχει ωστόσο ειδικά χαρακτηριστικά, τα οποία προκύπτουν από την μέθοδο παρασκευής του. Για την αρωμάτιση..
3.45€
Κωδικός: Ούζο Πράσινο Βαρβαγιάννης 200ml
Περιγραφή:Ούζο Πράσινο ΒαρβαγιάννηςΤηρώντας με σεβασμό τις παραδοσιακές τεχνικές απόσταξης, η οικογένεια Βαρβαγιάννη παράγει το Βαρβαγιάννη πράσινο, από αυστηρά επιλεγμένα αγνά υλικά και το μοναδικό νερό του Πλωμαρίου. Το Ούζο Βαρβαγιάννη Πράσινο, είναι ένα γνήσιο απόσταγμα 100% που παράγετα..
3.85€
Κωδικός: Τσίπουρο με Γλυκάνισο Μπαμπατζίμ (200 ml)
Περιγραφή:Το τσίπουρο Μπαμπατζίμ με γλυκάνισο διακρίνεται για την γλυκιά και αρωματική του γεύση.Σερβίρετέ το με πάγο και νερό σε ψηλό ποτήρι...
4.35€
Κωδικός: Τσίπουρο Με Γλυκάνισο Μπαμπατζίμ (700 ml)
Περιγραφή:ΤΣΙΠΟΥΡΟ ΜΠΑΜΠΑΤΖΙΜ ΜΕ ΓΛΥΚΑΝΙΣΟ 0,7L Το τσίπουρο Μπαμπατζίμ με γλυκάνισο διακρίνεται για την γλυκιά και αρωματική του γεύση.Σερβίρετέ το με πάγο και νερό σε ψηλό ποτήρι...
13.70€
Κωδικός: Τσίπουρο Χωρίς Γλυκάνισο Μπαμπατζίμ (200 ml)
Περιγραφή:Ο Ανέστης Μπαμπατζιμόπουλος βρίσκεται πίσω από αυτό το κλασικό απόσταγμα στεμφύλων. Προϊόν διπλής απόσταξης στεμφύλων (φλούδες) σταφυλιών. Αποστάζονται χειρονακτικά, με τον πατροπαράδοτο τρόπο των Μακεδόνων, σε μικρούς χάλκινους άμβυκες. Κατά τη δεύτερη απόσταξη προστίθενται διάφορα ..
4.65€
Κωδικός: Τσίπουρο Χωρίς Γλυκάνισο Μπαμπατζίμ (700 ml)
Περιγραφή:Ο Ανέστης Μπαμπατζιμόπουλος βρίσκεται πίσω από αυτό το κλασικό απόσταγμα στεμφύλων. Προϊόν διπλής απόσταξης στεμφύλων (φλούδες) σταφυλιών. Αποστάζονται χειρονακτικά, με τον πατροπαράδοτο τρόπο των Μακεδόνων, σε μικρούς χάλκινους άμβυκες. Κατά τη δεύτερη απόσταξη προστίθενται διάφορα ..
13.70€
Εμφάνιση 1 έως 10 από 10 (1 Σελ.)