ΜΕΝΟΥ
Your Cart

Κρασιά - Αφρώδης Χυμός

ΚΡΑΣΙΑ:

Brand: Martini Κωδικός: Οίνος Λευκός Αφρώδης Asti Martini 750ml
Περιγραφή: To Asti Martini είναι ένας φρουτώδης αφρώδης οίνος με ξανθό, λαμπερό χρώμα, ευκολόπιοτος που θα σας γοητεύσει. Διαθέτει αρώματα μοσχάτου σταφυλιού, πεπονιού και ροδάκινου. Περιεκτικότητα σε Αλκοόλ: 7,5%Τα οινοπνευματώδη προϊόντα απευθύνονται μόνο σε άτομα ηλικίας άνω των 18 ετών. Συ..
11.50€
Κωδικός: Mavrodaphni Of Patra 375ml
Περιγραφή:Οίνος ερυθρός γλυκύς. Ανήκει στην κατηγορία της Μαυροδάφνης. Διαθέτει χρώμα βαθύ κόκκινο, ρουμπινί. Άρωμα έντονο και πλούσιο, χαρακτηριστικό της μαύρης σταφίδας και της μαυροδάφνης. Γεύση μεστή, στρογγυλή, αναδεικνύει αμέσως τη γλυκύτητα της αποξηραμένης σταφίδας. Το στόμα γεμίζει από ..
3.75€
Κωδικός: Philoxenia Ερυθρός Ξηρός Οίνος 750ml
Περιγραφή:Η διαδικασία παραγωγής κόκκινου κρασιού περιλαμβάνει την εκχύλιση χρωμάτων και συστατικών γεύσης από το δέρμα των σταφυλιών. Το κόκκινο κρασί είναι φτιαγμένο από σκούρες ποικιλίες σταφυλιών. Το πραγματικό χρώμα του κρασιού μπορεί να κυμαίνεται από ιώδες, χαρακτηριστικό των νεαρών κρασι..
2.20€
Κωδικός: Philoxenia Λευκός Ξηρός Οίνος 750ml
Περιγραφή:Η ζύμωση του άχρωμου σταφυλοπολτού παράγει λευκό κρασί. Τα σταφύλια από τα οποία παράγεται το λευκό κρασί είναι συνήθως πράσινα ή κίτρινα. Το ξηρό (μη γλυκό) λευκό κρασί είναι το πιο συνηθισμένο, που προέρχεται από την πλήρη ζύμωση του μούστου. Τα γλυκά κρασιά παράγονται όταν η ζύμωση ..
2.20€
Brand: PICCOLO MONDO Κωδικός: PICCOLO MONDO ΕΡΥΘΡΟΣ 187,5ml
PICCOLO MONDO ΕΡΥΘΡΟΣ 187,5mlΗμίγλυκος Οίνος Ερυθρός• Αγιωργίτικο• Χρώμα διαυγές, ζωηρό, ρουμπινί. Στη μύτη εκφράζονται έντονα τα κόκκινα φρούτα, όπως βύσσινο και κεράσι, ενώ στο στόμα κυριαρχούν οι βελούδινες τανίνες και η γλυκιά φρουτώδης επίγευση.• Θερμοκρασία σερβιρίσματος: 12 ..
1.45€
Brand: PICCOLO MONDO Κωδικός: PICCOLO MONDO ΛΕΥΚΟΣ 187,5ml
PICCOLO MONDO ΛΕΥΚΟΣ• Ημίγλυκος Λευκός Οίνος• Ποικιλία: Μοσχοφίλερο• Εκρηκτικά αρώματα σταφυλιού, εσπεριδοειδών και τριαντάφυλλου. Πλούσιο και στρογγυλό στόμα, που ισορροπεί με τη δροσιστική οξύτητα, ενώ ακολουθεί μακριά, γλυκιά επίγευση που δροσίζει και φρεσκάρει τον ουρανίσκο.• Συν..
1.45€
Κωδικός: Αμπελήσιους Οίνος Λευκός Ξηρός 500ml
Από τον πιο παραδοσιακό αμπελώνα της Ελλάδας, ένα νεανικό και σπινθηροβόλο κρασί με ισορροπημένη λιπαρή γεύση και πολύ διακριτική οξύτητα. Χαρακτηριστική μύτη Σαββατιανού, όπου κυριαρχούν τα άνθη λεμονιάς και ακολουθεί η μπανάνα.Συστάσεις σερβιρίσματος: Ιδανικό για την μεσογειακή κουζίνα, τις θα..
1.99€
Κωδικός: Γεωργιάδη Ρετσίνα 500ml
Γεωργιάδη Ρετσίνα 500ml H ρετσίνα που με την χαρακτηριστική συσκευασία και την εκπληκτική γεύση της καθιερώθηκε σαν σήμα κατατεθέν της εταιρίας μας.Σταφύλι Σαββατιανό και προσθήκη ρητίνης συνθέτουν το μυστικό της πραγματικά υπέροχης γεύσης της.Πίνεται σε θερμοκρασία: 8ο-10ο C..
1.35€
Κωδικός: Ημίγλυκος Ερυθρός Οίνος Γεωργιάδη Γιώργου 3lt
Γιώργου Γεωργιάδη ημίγλυκος ερυθρός οίνος 3lt.O Ημίγλυκος οίνος του Γιώργου Γεωργιάδη οφείλει την ξεχωριστή του γεύση στην εξαιρετική ποικιλία σταφυλιού Αγιοργείτικου!Πίνεται σε θερμοκρασία 8°-10°C.11% vol...
7.10€
Κωδικός: Ρετσίνα
Κεχριμπάρι Ρετσίνα Οίνος Λευκός Ξηρός (500ml)..
2.65€
Brand: Οινοποιείο Πάντου Κωδικός: Κρασί Ερυθρό Ξηρό CABERNET - MERLOT Οινοποιείο Πάντου
CABERNET - MERLOT Τύπος: Ερυθρός ξηρόςΚατηγορία: Προστατευόμενη Γεωγραφική Ένδειξη ΦλώριναΑμπελουργός-Οινοποιός: Οικογένεια Πάντου.Οινολόγος: Τουλάκη Άρτεμις.Ποικιλιακή Σύνθεση: Cabernet Sauvignon 50% – Merlot 50%,Κλώνοι – Υποκείμενα: 169/P1103 – 181/R110Έτος Φύτευσης..
12.00€
Brand: Οινοποιείο Πάντου Κωδικός: Κρασί Λευκό Ξηρό SAUVIGNON BLANC Οινοποιείο Πάντου
SAUVIGNON BLANC Τύπος: Λευκός ξηρός.Κατηγορία: Προστατευόμενη Γεωγραφική Ένδειξη Φλώρινα.Αμπελουργός-Οινοποιός: Οικογένεια Πάντου.Οινολόγος: Τουλάκη Άρτεμις.Ποικιλιακή Σύνθεση: Sauvignon blanc 100%Κλώνοι – Υποκείμενα: R3/140RU – CL316/P1103Έτος Φύτευσης: 2009 – 2018 ..
12.00€
Εμφάνιση 1 έως 12 από 32 (3 Σελ.)