ΜΕΝΟΥ
Your Cart

Είδη Σπιτιού

 

 

Κωδικός: ΚΑΛΑΜΑΚΙ bamboo ME ΧΕΙΡΟΛΑΒΗ 100τεμ
Καλαμάκι Bamboo με Χειρολαβή 100τεμ24.0cmx 4mmΦροντίζουμε να σας προμηθεύουμε με πρώτης ποιότητας καλαμάκια για σουβλάκια από bamboo, ειδικής επεξεργασίας με λεία και στιλπνή επιφάνεια, ιδανικά για χρήση στο χέρι ή σε αυτόματες μηχανές...
1.85€
Κωδικός: ΚΑΛΑΜΑΚΙΑ BAMBOO ΓΙΑ ΣΟΥΒΛΑΚΙΑ 200τεμ
Περιγραφή:ΚΑΛΑΜΑΚΙΑ BAMBOO ΓΙΑ ΣΟΥΒΛΑΚΙΑ 200τεμ21.5χ3.50mm...
1.35€
Brand: illy Κωδικός: Μηχανή εσπρέσσο για κάψουλες illy iperespresso BLACK
Περιγραφή:ILLY IPERESPRESSO Y3.2 E+BLACK + 84 ΚΑΨΟΥΛΕΣ Classico & Intenso Y3.2. Mηχανή για κάψουλα Iperespresso illy.Δώρο 84 Κάψουλες Classico & Intenso  Minimal Σχεδιασμός , compact, εύχρηστο μέγεθος σε συνδυασμό με απλότητα στη χρήση. Με το πάτημα ενός κουμπιού μπορείς να παρασκευάσεις ..
83.00€
Brand: illy Κωδικός: Μηχανή εσπρέσσο για κάψουλες illy iperespresso RED
Περιγραφή:ILLY IPERESPRESSO Y3.2 E+C RED + 84 ΚΑΨΟΥΛΕΣ Classico & Intenso Y3.2. Mηχανή για κάψουλα Iperespresso illy.  Δώρο 84 ΚΑΨΟΥΛΕΣ Classico & Intenso  Minimal Σχεδιασμός , compact, εύχρηστο μέγεθος σε συνδυασμό με απλότητα στη χρήση. Με το πάτημα ενός κουμπιού μπορείς να παρασκευάσεις κ..
83.00€
Brand: illy Κωδικός: Μηχανή εσπρέσσο για κάψουλες illy iperespresso WHITE
Περιγραφή:ILLY IPERESPRESSO Y3.2 E+C WHITE + 84 ΚΑΨΟΥΛΕΣ Classico & Intenso Y3.2. Mηχανή για κάψουλα Iperespresso illy.  Δώρο 84 ΚΑΨΟΥΛΕΣ Classico & Intenso  Minimal Σχεδιασμός , compact, εύχρηστο μέγεθος σε συνδυασμό με απλότητα στη χρήση. Με το πάτημα ενός κουμπιού μπορείς να παρασκευάσεις..
83.00€
Κωδικός: Ξυλοκάρβουνα Ψησταριάς & Τζακιού 15 κιλά
Περιγραφή:Διαθέτουμε Ξυλοκάρβουνα σε πρακτική συσκευασία η οποία βοηθά στην μεταφορά παντού, στην εξοχή, στην εκδρομή, στο ψάρεμα.Τρόπος χρήσης:Προτείνεται να αρχίσετε το ψήσιμο 20 λεπτά μετά το άναμα του ξυλοκάρβουνου και εφόσον έχει εμφανιστεί μια ελαφρά επικάλυψη με άσπρη στάχτη στο ε..
22.50€
Εμφάνιση 1 έως 6 από 6 (1 Σελ.)