ΜΕΝΟΥ
Your Cart

Μαγειρική- Horeca

ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ-HORECA

Brand: Knorr Κωδικός: Knorr Primerba Πάστα Βασιλικού 340 gr
Περιγραφή:Υψηλής ποιότητας πάστα βασιλικού. Μείγμα με λάδι και αλάτι για να διατηρεί αναλλοίωτη τη γεύση και το χρώμα των φύλλων του βασιλικού...
9.50€
Brand: Knorr Κωδικός: Knorr Αφυδατωμένη Σάλτσα Πιπεριού 840 γρ
Περιγραφή:Iδανική υφή, δεν σβολιάζει, δίνει εξαιρετική εμφάνιση στο πιάτο. Παρασκευάζεται μόνο με νερό, εναλλακτικά ο chef μπορεί να προσθέσει και γάλα σε αναλογία 9 μέρη νερό και 1 μέρος γάλα, για να δώσει πιο κρεμώδη υφή...
22.26€
Brand: Knorr Κωδικός: ΚΝΟRR ΖΩΜΟΣ ΒΟΔΙΝΟΥ ΣΕ ΠΑΣΤΑ ΣΥΣΚ. 1,2 ΚΙΛΩΝ
Περιγραφή:Ζωμός βοδινό σε πάστα με πλούσια γεύση. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως βάση διαλυμένος σε νερό, ως καρύκευμα για φαγητά φούρνου και λαδερά ή διαλυμένος σε λάδι για επάλειψη πριν το ψήσιμο στη σχάρα. Ιδανικός ως βάση για σούπες και ριζότο.Συστατικά:Αλάτι, φυτικό λίπος(φοινικέλαιο),..
12.82€
Brand: Knorr Κωδικός: Knorr Ζωμός Κότας σε Πάστα 1,2 kg
Περιγραφή:Ζωμός κότας σε πάστα με πλούσια γεύση. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως βάση διαλυμένος σε νερό, ως καρύκευμα για φαγητά φούρνου και λαδερά ή διαλυμένος σε λάδι για επάλειψη πριν το ψήσιμο στη σχάρα. Ιδανικός ως βάση για σούπες και ριζότο.Συσκευασία:Αλάτι, άμυλο, φυτικό λίπος(φοινικ..
12.82€
Brand: Knorr Κωδικός: Knorr Ζωμός Λαχανικών σε Πάστα 1,2kg
Περιγραφή: Ζωμός λαχανικών σε πάστα με πλούσια γεύση. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως βάση διαλυμένος σε νερό, ως καρύκευμα για φαγητά φούρνου και λαδερά. Ιδανικός ως βάση για σούπες και ριζότο.Συστατικά:Αλάτι, φυτικό λίπος(φοινικέλαιο), ενισχυτικά γεύσης (γλουταμνινικό μονονάτριο, ινοσινικό νά..
12.89€
Brand: Knorr Κωδικός: Κους Κους Ταμπουλέ Αφυδατωμένο " Knorr"
Περιγραφή:Knorr Κους Κους Ταμπουλέ Αφυδατωμένο..
9.47€
Brand: Knorr Κωδικός: Sauce Hollandaise 825gr
Περιγραφή:Η κλασική πρόταση για λαχανικά όπως σπαράγγια, και ψάρι. Με κρόκο αυγού και reduction κρασιού...
14.13€
Brand: Μπαγκατζούνης Κωδικός: Αλάτι Ιμαλαΐων Χοντρό Pet βάζο 1800γρ
Περιγραφή:Το αλάτι, είναι το ανεπεξέργαστο αλάτι που παράγεται κατά την εξάτμιση του θαλασσινού νερού. Είναι πλούσιο σε μεταλλικά στοιχεία και ιόντα.Το αλάτι Ιμαλαΐων έχει εξαιρετικό ροζ χρώμα, έντονη γεύση και αξεπέραστη νοστιμιά.Πρόκειται για αλάτι που έχει κρυσταλοποιηθεί μέσα στην ..
3.62€
Brand: Μπαγκατζούνης Κωδικός: Αλάτι Ιμαλαΐων Ψιλό Pet Βάζο 1800γρ
Περιγραφή:Το αλάτι, είναι το ανεπεξέργαστο αλάτι που παράγεται κατά την εξάτμιση του θαλασσινού νερού. Είναι πλούσιο σε μεταλλικά στοιχεία και ιόντα.Το αλάτι Ιμαλαΐων έχει εξαιρετικό ροζ χρώμα, έντονη γεύση και αξεπέραστη νοστιμιά.Πρόκειται για αλάτι που έχει κρυσταλοποιηθεί μέσα στην γη..
3.62€
Κωδικός: ΒΑΛΣΑΜΙΚΟ ΞΥΔΙ MODENA 5 lt
Περιγραφή:Το παραδοσιακό ξίδι βαλσάμικο της Μοντένα φτιάχνεται από βρασμένο μούστο σταφυλιού, ωριμασμένο μέσα από μια μακριά και αργή διαδικασία μετατροπής του σε ξίδι, με φυσική ζύμωση.Ακολουθεί προοδευτική συμπύκνωση, με την παλαίωση σε μια σειρά από βαρέλια, φτιαγμένα από διαφορετικούς τύ..
12.43€
Brand: Knorr Κωδικός: Ζωμός KNORR μανιταριού σε κόκκους (500g)
Περιγραφή:Ζωμός KNORR μανιταριού σε κόκκους 500g..
7.12€
Brand: Knorr Κωδικός: Ζωμός KNORR σαφράν (800g)
Περιγραφή:Ζωμός Knorr Σαφράν -800gr..
12.09€
Εμφάνιση 1 έως 12 από 15 (2 Σελ.)